Baby-shiatsu - hoe houd je je baby gezond? alle voordelen en technieken van baby-shiatsu op een rij

Artikelnummer: 9038B2628
Aantal: 1

Auteur: Karin Kalbantner-Wernicke, uitgever: de Driehoek
Paperback, druk 2012 | Nederlands | 160 pagina's | 9789060307304 | 23 x 17 x 1,2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert het de ontwikkeling van de baby en versterkt het de relatie tussen ouder en kind.
Dit boek beschrijft duidelijk wat de voordelen en basisprincipes zijn van baby-shiatsu. Het biedt een toegankelijke instructie voor ouders die thuis hun baby willen masseren. Helder toegelicht en rijk geïllustreerd met foto's toont het boek hoe je met verschillende strijk- en druktechnieken en zachte strekkingen de lichaamsenergie kunt versterken.
Baby-shiatsu is geschreven voor ouders, maar is als praktijkboek ook geschikt voor docenten zwangerschapsyoga, shiatsu-opleiders en -therapeuten.
Psychotherapeut en shiatsudocent Karin Kalbantner-Wernicke studeerde lange tijd shiatsu in Japan en onderzocht waarom Japanse ouders al generaties lang baby-shiatsu toepassen. In Baby-shiatsu combineert zij deze kennis met shiatsutechnieken uit het Westen. Tina Haase is journalist en schrijft over de thema's gezondheid en gezinsleven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »