Grote Reizen Met Kleine Kinderen

Artikelnummer: 9039B2582
Aantal: 1

Auteur: Femmie Goudswaard, uitgever: Kosmos-Z&K
Paperback, 1e druk 2002 | Nederlands | 142 pagina's | 9789021597881 | 22 x 14 x 2 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, 2 pagina's hebben een ezelsoortje. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een paar maanden of langer over de wereld zwerven en het vaste decor van Nederland verwisselen voor de rode aarde van Australië, het kleurrijke leven van Azië of de uitgestrektheid van Canada... dat lijkt niet weggelegd voor ouders met jonge kinderen. Toch zijn er steeds meer mensen die hun 'sabbatical year' of zorgverlof graag willen benutten om langere reizen te maken met hun kinderen. In deze praktische gids
Geven zij onder andere antwoord op de volgende vragen:
Hoe zorg je voor goede voeding en gezondheid onderweg?
Hoe weet je of je voldoende budget hebt?
Hoe organiseer je een onderwijsprogramma?
Hoe zit het met de verzekering?
Hoe gaat het als je zwanger bent op reis?
Hoe wen je weer aan het leven in Nederland? Auteurs Femmie Goudswaard en Monique van Orden hebben met hun gezinnen verre reizen gemaakt. Femmie, haar man Erik en dochter Muriël zeilden de wereld rond. En Monique trok met partner Melchert en schoolgaande kinderen Amber en Mees door Amerika, het Midden- en Verre Oosten, Australië en Nieuw Zeeland. Samen bouwden Femmie en Monique dan ook een schat aan informatie op over reizen met kinderen van embryo tot 10 jaar. De belangrijkste boodschap: wie de sprong waagt om met zijn kinderen een grote reis te ondernemen, zal ontdekken dat het een zeer verrijkende ervaring is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »