Daytox - in 7 dagen gezond door yoga en lekker eten

Artikelnummer: 9040B1732
Aantal: 1

Auteur: Kyra de Vreeze, uitgever: Becht
Hardcover, 3e druk 2013 | Nederlands | 128 pagina's | 9789023013792 | 24,1 x 17 x 1,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Detoxen wordt vaak geassocieerd met mensen die in een ver en zonnig resort dagenlang vasten. Maar ontgiften kan ook heel goed in je eigen huis! En met de heerlijke recepten en fijne yogaoefeningen uit dit boek gaat het ook nog eens op een heel prettige manier. Het is een ideaal boek voor mensen die willen kennismaken met detox, of voor mensen die al eens eerder een detox hebben gedaan en deze gezonde levensstijl nu willen integreren in hun drukke bestaan.

In 'Daytox' worden zeven dagen beschreven die je achter elkaar of afzonderlijk (bijvoorbeeld iedere week een dag) kunt benutten om je leven gezonder, vrolijker en lekkerder te maken. Na een uitgebreide uitleg over detox, reacties van het lichaam en veel instructieve stap-voor-stapfoto's van yogaoefeningen, volgt er een ideale dagindeling met de heerlijkste gezonde recepten en vol vrolijke inspiratie om gezond te leven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »