Creatief denken - 101 ideeen om denkpatronen te doorbreken

Artikelnummer: 9040B2698
Aantal: 1

Auteur: Rob Eastaway, uitgever: Forte uitgevers B.V.
Paperback, druk 2008 | Nederlands | 142 pagina's | 9789058777362 | 18,2 x 13,1 x 1,4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Ons verstand draait vaak op routine; we denken op onze eigen vertrouwde manier en gebruiken logica die we eerder met succes hebben toegepast. Dit kan ons het gevoel geven dat we vastzitten in een sleur. We geven originele gedachten geen kans, kunnen sommige problemen niet afdoende oplossen en laten veel mogelijkheden onbenut.
CREATIEF DENKEN bevat een scala aan originele denkwijzen die een frisse kijk geven op alle aspecten van het leven: werk, vrije tijd en relaties.
Onze gedachten worden begrensd door factoren waar we ons vaak niet van bewust zijn. Als we weten wat onze beperkingen zijn, kunnen we proberen onze blik te verruimen. Dit boek bevat veel inspirerende ideeën die daarbij kunnen helpen. Je krijgt technieken aangereikt voor het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen. Je leert ook je doelen op een praktische manier te verwezenlijken en je fantasie te gebruiken - zowel bij creatieve activiteiten als in het dagelijks leven.
Iedereen kan denkpatronen doorbreken en originele gedachten hebben.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »