Mijn Kind Leert Schrijven (En Hoe Kan Ik Helpen) - een gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners

Artikelnummer: 9040P0438
Aantal: 1

Auteur: M. Litiere, uitgever: Uitgeverij Lannoo
Paperback, druk 2002 | Nederlands | 335 pagina's | 9789020948769 | 24,2 x 15,7 x 2,7 cm

Tweedehands: Goed
In mooie, nette staat, een leesvouwtje in de rug. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De overgang naar het eerste leerjaar is een van de belangrijkste en moeilijkste momenten in de schoolcarrière van een kind.;;;Mijn kind leert schrijven legt op een heel toegankelijke en praktische manier uit hoe je een kind kunt begeleiden bij zijn of haar eerste schrijflessen.;;;Met nuttige checklists, schema's en oefeningen
Kinderen die naar groep drie of naar het eerste leerjaar gaan, zetten een belangrijke en moeilijke stap: ze leren schrijven! Kriebelen, kleuren en tekenen deden ze al een hele tijd, maar nu leren ze ook echte krullen en letters maken. Het is een belangrijke fase, met vele valkuilen en moeilijkheden. In Mijn kind leert schrijven geeft Marc Litière concrete en heldere antwoorden op de vragen die ouders en andere begeleiders zich stellen. Hij beschrijft de voorwaarden waaraan kinderen moeten voldoen om goed te kunnen leren schrijven, biedt een overzicht van alle problemen en hun oplossingen, geeft bruikbare checklists en schema's en introduceert een leuk en motiverend oefenprogramma.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »