Praktijkreeks hobbydieren - Konijnen - oorsprong en historie, gedrag, rassen, voortplanting, gezodheid voeding huisvesting en verzorging

Artikelnummer: 9042B1955
Aantal: 1

Auteur: Hans Schippers, uitgever: Roodbont
Paperback, druk mei 2011 | Nederlands | 112 pagina's | 9789087400811 | 23,5 x 16,7 x 1,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Konijnen zijn heel gezellige huisdieren. Voor kinderen zijn kleine rassen en dwergkonijnen het meest geschikt, voor liefhebbers van grote rassen zijn er de beroemde Vlaamse Reuzen en Lotharingers en voor hobbyfokkers zijn er talloze geschikte rassen. Het komt allemaal aan bod in de uitgave Konijnen. Andere onderwerpen zijn diereigen gedrag, ‘konijnenweetjes’, dierenwelzijn, huisvesting, verzorging, voortplanting en opfok.
De auteur van dit boek, Hans L. Schippers houdt en fokt al jarenlang raskonijnen en heeft daar een schat van ervaring mee opgedaan. Daarom is Konijnen een onmisbaar naslagwerk voor de oprechte konijnenliefhebbers.
Konijnen is het vierde boek in de reeks Hobbydieren van Roodbont Publishers. Eerder verschenen: Geiten, Kippen en Schapen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »