De dag die ik niet vergeten kan - tsunami Thailand 26 december 2004

Artikelnummer: 9043B1018
Aantal: 1

Auteur: Dominique van den Berg, uitgever: Abc Uitgeverij
Paperback | Nederlands | 120 pagina's | 9789082306507 | 21,1 x 14,8 x 1,1 cm

Tweedehands: Goed
Als nieuw, opdracht auteur voorin. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het persoonlijke, aangrijpende relaas van een jonge Nederlandse vrouw die de tsunami overleefde.

Dominique van den Berg: 'In dit boek neem ik je mee op reis naar Thailand. Op 26 december 2004 was ik daar met zes vrienden op het eiland Ko Phi Phi. Terwijl we lagen te slapen reisden de golven over de zee om vervolgens om 10.37 uur bij ons aan land te komen. Dat was de tsunami.
Ik ga je vertellen hoe mijn liefde voor Thailand is ontstaan en waarom ik daar was op die fatale dag. Ik ga mijn ervaringen en gevoelens die ik beleefde op 26 december met je delen. Hoewel het nu tien jaar geleden is, hoef ik alleen maar mijn ogen te sluiten en dan sta ik daar weer, net alsof het gisteren was. Ik heb deze gebeurtenis gelukkig kunnen verwerken en leid mijn leven zoals ik dat zou willen. 26 december 2004 is de dag die ik niet vergeten kan, maar ook de dag die ik niet wil vergeten. Het is een deel van mijn leven dat me gevormd heeft tot de persoon die ik nu ben.'

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »