Start to veggie

Artikelnummer: 9043B2643
Aantal: 1

Auteur: Evy Gruyaert, uitgever: Lannoo
Paperback, druk 2010 | Nederlands | 175 pagina's | 9789020987997 | 21 x 17 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een aantrekkelijk, hip boek over gezond eten en leven in de ruime betekenis: hoe leer ik gezond en lekker koken zonder vlees? Hoe beperk ik mijn ecologische voetafdruk? Waar vind ik ecokledij? Welke make-up is diervriendelijk? Hoe kan ik 'groener' wonen?;;;Treed in de voetsporen van Evy Gruyaert en leer hoe je trendy én milieubewust door het leven kunt gaan.;;;Met 25 originele vegetarische recepten voor uiteenlopende gelegenheden;;;Een praktisch boek vol nuttige adressen en websites die milieuvriendelijk, duurzaam en ethisch hoog in het vaandel dragen;;;Start to veggie maakt komaf met het geitenwollensokkenimago van milieubewustzijn.
Wat denk je als je het woord 'veggie' in de mond neemt? Alternatief, oubollig, geitenwollen sok? Evy Gruyaert bewijst dat (milieu)bewust leven en eten gemakkelijk te verzoenen is met 'modern, hip en stijlvol'. In vijf hoofdstukken laat Evy haar kritische blik schijnen over onze dagdagelijkse eet- en leefgewoontes. Hoe leer ik gezond en lekker koken zonder vlees of vis? Hoe beperk ik mijn ecologische voetafdruk? Wat zijn de alternatieve vormen van transport? Waar vind ik kledij geproduceerd met respect voor het milieu? Welke verzorgingsproducten zijn echt 100% plantaardig en niet getest op dieren? Hoe kan ik 'groener' gaan wonen? Dit boek bundelt honderden nuttige weetjes en tips, aangevuld met 25 originele vegetarische recepten, om ecologisch verantwoord door het leven te gaan en tegelijk trendy voor de dag te komen. Evy Gruyaert vult elk onderwerp aan met haar persoonlijke ervaringen en tips.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »