Eerlijk Toscaans

Artikelnummer: 9043P0033
Aantal: 1

Auteur: P. Luongo, uitgever: Tirion Culinair
Hardcover met stofomslag, druk 2003 | Nederlands | 292 pagina's | 9789043904568 | 23,6 x 21 x 3,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Pino Luongo groeide op in Toscane en woont sinds meer dan twintig jaar in de Verenigde Staten. In 1983 opende hij zijn eerste restaurant Il Cantinori in New York, tegenwoordig heeft hij ook restaurants in Chicago, Denver, Philadelphia en Miami. Pino Luongo schreef ook Fish Talking en A Tuscan in the Kitchen .
Pino Luongo, wonend in New York maar Toscaan in hart en nieren, meent dat iedereen gelukkiger zou zijn met een beetje ‘Toscane’ in zijn leven. Daarom schreef hij dit boek. Het is ingedeeld in de vier seizoenen met in elk ervan specifieke seizoensgebonden gerechten. Dat zijn bijvoorbeeld in het voorjaar artisjokken. Voor de zomer voert hij ons naar de kust voor een extravagant zomers zeebanketmenu. In de herfst kan gesmuld worden van de eerste truffels van het seizoen. De winter, tenslotte, is een feest van verwarmende gerechten zoals varkenspootjes uit de oven met kastanje-honingglazuur.
· Eenvoudige gerechten volgens de seizoenen
· Maaltijden voor bijzondere gelegenheden zoals barbecue, kinderpartij, Pasen, Kerstmis, Oudjaar en Valentijn
· Recepten duidelijk stap voor stap beschreven
· Met schitterende, sfeervolle foto’s van gerechten en van het prachtige landschap
· Een boek voor elke Italiëliefhebber!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »