Zwerm - geschiedenis van de wereld

Artikelnummer: 9043P0201
Aantal: 1

Auteur: P. Verhelst, uitgever: Prometheus
Vuistdikke hardcover, druk 2005 | Nederlands | 666 pagina's | 9789044606751 | 23,9 x 15,5 x 6,6 cm

Tweedehands: Goed
In mooie, nette staat, wat lichte sporen van gebruik op kaft. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving

Een stem zegt: ‘Je bent nooit alleen.’ In New York gaat Abel op zoek naar zijn vader en zijn verdwenen geliefde Pearl. Angel neemt er deel aan nachtelijke gevechten met andere zwervers, die zich terugtrekken in een woud waar een oorlogsveteraan met slangen vecht. Dokter Goldstein zoekt naar de allesverklarende formule in een geheim laboratorium. Meneer J, een holocaustslachtoffer, werkt koortsachtig aan een nieuwe ideologie voor de mensheid. In een zaal onder het Zilverkleurig Complex wachten duizenden mensen op een nieuw begin. Maar de tijd dringt. Al die mensen maken deel uit van een groot verlangen, richtingloos nog, maar alvast op weg gezet. Ze hebben dingen opgevangen, gefluister, geruchten, en ze hebben er massaal gehoor aan gegeven.
Zwerm - geschiedenis van de wereld is een roman die via Europa, Israël, Palestina en New York in de tijd terugkeert naar de oerknal zelf, naar het ontstaan van de eerste droom. Er is al een glinstering, een vouw in de lucht, maar we kunnen nog niet zien wat het is. Enkele seconden lang fosforesceren de dingen als tijdens een sneeuwnacht. Dan komt de zon op. Een stem zegt: ‘Wees niet bevreesd. Treed binnen in het land van de hoop.’

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »