Gezonde Dutchies Kookboek

Artikelnummer: 9044B0831
Aantal: 1

Auteur: Mirella Koeten & Denise Schuitemaker
Paperback, opdracht van auteurs voorin, 1e druk 2017 | Nederlands | 132 pagina's | 9789082786200

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw, ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Simpele, Gezonde gerechten voor het hele gezin.
Weet wat je eet! Gezond simpel en snel koken met het Gezonde Dutchies kookboek. Lekker en gezond eten hoeft niet moeilijk en duur te zijn. Je hoeft niet veel ingrediënten te gebruiken in gerechten en ook niet langs elke speciaalzaak. Onbewerkte natuurlijke voeding en dagelijks bewegen. Eigenlijk weten we best wat gezond en goed voor ons is. Toch lijkt dit niet voor iedereen te lukken. Gezonde Dutchies zet zich in voor een gezonde levensstijl van jong tot oud! We willen toch allemaal makkelijk en snel wat lekkers op tafel zetten.
Hoe? Dat gezond eten voor iedereen mogelijk is, laten Denise en Mirella graag zien op hun social media kanalen en in hun nieuwste kookboek. Een kookboek met een heel speciale inhoud. Allereerst de traditioneel geschreven recepten, maar als extra ondersteuning het recept uitgewerkt in cartoons.Cartoons? Ja! Gezonde Dutchies maken kokengraag simpel, visueel en voor alle doelgroepen begrijpbaar. In dit boek zijn de tekeningen extra leuk. Deze stimuleren om samen met kinderen te koken, te bakken en te proeven. Door met eten te experimenteren leren kinderen texturen en smaken kennen. Ook leren zij zo al op jonge leeftijd dat gezond eten lekker is. Samen gezond, simpel en snel koken is het motto!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »