Crea Mama - inspiratie & Tips voor ondernemende moeders

Artikelnummer: 9044B1285
Aantal: 1

Auteur: Martine de Vente, uitgever: Becht
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 153 pagina's | 9789023012887 | 16,5 x 14 x 2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Er zijn ontzettend veel vrouwen die er altijd al van hebben gedroomd om van hun creatieve talent of hobby hun beroep te maken. En veel moeders overwegen om zelfstandig ondernemer te worden, omdat het alle vrijheid biedt om te werken op momenten dat het uitkomt, bijvoorbeeld onder schooltijd of terwijl de baby slaapt!
Maar als je van je zaak een succes wilt maken, moet je professioneel zijn. Crea Mama geeft inzicht in hoe je dat creatieve talent in de markt zet en tegelijkertijd ruimte overhoudt voor het moederschap. Ondernemen gaat namelijk niet zozeer over boekhouden en de Kamer van Koophandel... Het gaat meer over wat je in huis moet hebben om eigen baas te zijn en hoe je dit kunt combineren met een gezin.
Crea Mama schetst een helder beeld van wat er financieel verandert in je huishouden als je ondernemer wordt; bovendien werd tien creatieve onderneemsters (allen ook moeders!) gevraagd naar het geheim van hun succes. Lees de inspirerende verhalen van onder anderen de taartenmaker, bestsellerschrijver, kinderboekenillustrator, kinderyogadocent en de scrapbookmaterialenwinkelier en leer van de manier waarop zij hun zaken hebben geregeld.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »