Enneagram - Routekaart Voor Gelukkig Zijn

Artikelnummer: 9044B2772
Aantal: 1

Auteur: P. van Oyen, uitgever: Conversion Productions
Paperback, druk 2004 | Nederlands | 177 pagina's | 9789076392301 | 21 x 15 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw, alleen boekhandelstickertje binnenkant kaft. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Dit boek gaat over het pad van menselijke ontwikkeling, terug naar waar we vandaan komen. We komen voort uit gelukzaligheid en kunnen er weer in terugkomen als we bereid zijn die weg te gaan. Dan is een routekaart handig en nuttig. Het enneagram is zo'n routekaart: aloud en sinds mensenheugenis beproefd.
De basisprincipes van het enneagram worden opnieuw uitgelegd en voorbeelden tonen aan hoe het enneagram kan helpen een helder begrip van een situatie te verkrijgen. Een belangrijk nieuwe dimensie is de mannelijke looprichting van het enneagram (rechtsom) en de tegengestelde vrouwelijke looprichting. Ook wordt veel aandacht gegeven aan de betekenis en functie van de snijlijnen en snijpunten in de figuur van het enneagram. Tenslotte verwijst de tekst regelmatig naar de mystieke geschriften uit de dertiende eeuw waar men duidelijk weet had van deze routekaart voor gelukkig zijn, voor de minne.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »