De stilte spreekt - Leer het contac tmet de innerlijke stilte in jezelf herstellen]

Artikelnummer: 9045B1216
Aantal: 1

Auteur: Eckhart Tolle, uitgever: Ankh-Hermes
Paperback, 7e druk paperback uitgave, december 2012 | Nederlands | 112 pagina's | 9789020209099 | 17,4 x 12,4 x 1,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Nieuw boek. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een verschuiving in bewustzijn is geen 'luxe' meer die slechts voor een enkeling is weggelegd. Eckhart Tolle maakte dit al duidelijk in zijn wereldbestsellers 'De kracht van het Nu' en 'Een nieuwe aarde'. Met 'De stilte spreekt' maakt hij bewust leven in het Nu nog toegankelijker. Wie leeft in het Nu, vindt innerlijke stilte. Dit boek is daarbij een grote hulp, vooral ook omdat het geen stof bevat tot nadenken. De woorden in dit boek zijn niet om van te leren, maar om te ervaren. Ze zijn als richtingaanwijzers, die niet verwijzen naar ons denken maar naar ons zijn.

We hoeven het dus niet te begrijpen, maar het boek gewoon zijn werk laten doen. We hoeven ook niet te begrijpen hoe de techniek van een telefoon werkt om te kunnen bellen. Wie de korte, indringende teksten leest en de tijd neemt om de wijsheid ervan tot zich te laten doordringen, zal een dieper inzicht in zichzelf vinden en het wonder van de stilte ervaren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »