We presteerden nog lang en gelukkig - een sprookjesboek voor organisatieverbetering

Artikelnummer: 9045B2448
Aantal: 1

Auteur: Tjip de Jong, uitgever: van Duuren Management
Hardcover, druk : 2e oplage januari 2012 | Nederlands | 150 pagina's | 9789089651044 | 20,5 x 20,5 x 1,8 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, op 10 (van de 155) pagina's is met balpen een kruisje in de kantlijn gezet en 12 pagina's hebben een ezelsoortje. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Hans en Grietje die op een slimme manier samenwerken om de boze heks te ontvluchten, koning Midas die door zijn hebberigheid in een lastig parket belandt, Jaap die tot in de hemel klimt om zijn droom te bereiken: wie is er niet opgegroeid met sprookjes? In dit boek laten Tjip de Jong en Simon van der Veer zien dat deze verhalen niet alleen betoverend mooi zijn, maar dat we er ook een hoop van kunnen leren. Ze verbinden een aantal wereldberoemde sprookjes aan organisatieverbeterinitiatieven en bieden zo een nieuw perspectief om bijvoorbeeld een verbetering van leiderschapsgedrag te realiseren, een effectievere samenwerking te organiseren of naar een klantgerichte cultuur toe te werken. Daarmee is We presteerden nog lang en gelukkig een uniek boek vol sprookjesachtige handvatten om organisaties beter te laten presteren.

We presteerden nog lang en gelukkig biedt:

- een fris perspectief op organisatieverbetering en -vernieuwing.
- praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.
- uitdagende intermezzo?s van managementexperts en leiders als Toon Gerbrands, Arend Ardon, Jaap Peters en Joseph Kessels.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »