Stille mensen, waardevolle krachten - over de kwaliteiten van de introverte mens

Artikelnummer: 9045B2705
Aantal: 1

Auteur: Sylvia Löhken, uitgever: Juwelenschip
Paperback, 2e druk 2016 | Nederlands | 272 pagina's | 9789076681146 | 21,5 x 14,8 x 2,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw, ongebruikt (oprachten leeg/niet ingevuld). Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Kun je goed luisteren en denk je graag even na voordat je antwoordt? Ben je na een dag hard werken met veel afspraken het liefst alleen? Heb je weinig, maar wel goede vrienden om je heen? Dan behoor je waarschijnlijk tot die mensen die zich eerder rustig gedragen dan zich luid en duidelijk kenbaar te maken.
Als je introvert bent ingesteld, ligt het risico op de loer dat je verlegen overkomt en dat je je afhoudender opstelt en zelfs meer terugtrekt dan goed voor je is.
In dit boek worden de sterke kanten van de introverte natuur belicht zoals een goed concentratievermogen, ontvankelijkheid, een scherpe blik en doorzettingsvermogen. Er worden praktische tips gegeven waardoor je je kwaliteiten maximaal kunt benutten. Je eigen karakter wordt zo ondersteund en het verschil tussen introverte en extroverte mensen wordt helder en 'werkbaar' gemaakt.
Ook het contact met vrienden, familie en collega's wordt vanuit het introverte perspectief belicht. Er worden veel tips gegeven over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan zoals het single-zijn en de omgang met introverte en extroverte kinderen.
Dr. Sylvia Löhken is gepromoveerd in taalwetenschap en gecertificeerd coach. Ze heeft zich sinds 2003 toegelegd op de begeleiding van introverte mensen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »