Krachtig & kort - Luisteren, dat is toch niet zo moeilijk?

Artikelnummer: 9045B2803
Aantal: 1

Auteur: Annemieke Nijman, uitgever: Uitgeverij Thema
Hardcover, druk 2012 | Nederlands | 43 pagina's | 9789058717559 | 21,1 x 15,4 x 1,1 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Krachtig & kort - Luisteren, dat is toch niet zo moeilijk? 1e druk is een boek van Annemieke Nijman uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058717559

Je hebt twee oren en één mond...
Luisteren. De basis van goed communiceren. Zo belangrijk en zo moeilijk. Echt
effectief luisteren vraagt veel van je: zelfvertrouwen en zelfkennis, oprechte interesse in de ander, openheid en inlevingsvermogen, de ander de ruimte geven voor zijn verhaal en zelfs lef. En ook vaardigheden als vragen stellen, doorvragen, signalen oppikken, oordelen loslaten, niet invullen voor de ander.
Vaak luisteren we niet goed. Niet uit onwil. Maar omdat allerlei mechanismes in ons maken dat we niet (meer) openstaan voor de ander, en niet echt willen en kunnen luisteren.
Luisteren is een zwaar onderschatte competentie. Veel in het werk zal beter gaan als mensen meer en beter naar elkaar luisteren. In 'formele' en 'informele' werksituaties. Dit boekje helpt om te zien waar je beter kunt luisteren en geeft handvatten om er in de praktijk mee te oefenen. Een praktisch boekje waarmee je jezelf tot een krachtige communicator maakt!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »