Hoop doet leven - De 113 Suicide Survival Guide

Artikelnummer: 9045B2816
Aantal: 1

Auteur: Jan Mokkenstorm, uitgever: Boom
Paperback, druk 2013 | Nederlands | 100 pagina's | 9789461055163 | 21 x 14 x 1,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
Nieuw boek. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Hoop doet leven 1e druk is een boek van Jan Mokkenstorm uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789461055163

Hoe kom je op de weg naar zelfmoord terecht? En belangrijker nog: hoe kom je er weer vanaf? Wat kun je zelf doen om te overleven? Hoe kun je de gedachte aan zelfmoord begrijpen? Hoe zorg je ervoor dat jijzelf de baas blijft over die gedachte en niet andersom? Wie kan je daarbij helpen en om welke hulp gaat het dan? Hoop doet leven - De 113Online Suicide Survival Guide geeft hierop antwoorden, met heldere uitleg, handzame tips en effectieve overlevingstechnieken. Het boek gidst de lezer naar een veilige uitweg uit de ellende.

Dit zelfhulpboek is niet alleen een overlevingsgids voor mensen die zo wanhopig zijn dat ze aan zelfmoord denken, maar ook voor hun naastbetrokkenen. Zij kunnen hierin lezen hoe je herkent dat iemand aan zelfmoord denkt, hoe je het beste kunt helpen en wat hierbij de valkuilen zijn. Ook voor hulpverleners, zoals huisartsen, psychologen en therapeuten kan dit boek een praktisch hulpmiddel zijn om mensen in nood extra te ondersteunen en het onderwerp zelfmoord beter bespreekbaar te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »