RUSTIG EN ONRUSTIG BRIDGE - Elmar bridge bibliotheek

Artikelnummer: 9045B2897
Aantal: 1

Auteur: E. Heldring, uitgever: Elmar Uitgeverij
Paperback, druk 1994 | Nederlands | 168 pagina's | 9789038901848 | Afmeting: 21 x 14 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Dagelijkse verzending. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Rustig en onrustig bridge, de klassieker uit het begin van de jaren vijftig is er nu ook voor de huidige bridge- generatie. Jarenlang was dit boek uitverkocht, maar nu heeft het een plek gekregen in de Elmar Bridgebibliotheek.
Mr. E. Heldring presenteert in negentien hoofdstukken niet alleen een prachtige verzameling spellen, die de lezer uitdagen zijn uiterste best te doen, maar laat tevens een aantal personages uit zijn fantasie ontluiken die de meest dwaze, slimme, stompzinnige, creatieve en humoristische avonturen beleven.
Zelfs de diepste analyses worden nooit gortdroog.
De tekst van deze uitgave wijkt in geen enkel opzicht af van die van de vorige uitgave. Het zou immers eeuwig zonde zijn, door schrappen, toevoegen of wijzigen van tekst ook maar een flinter te verliezen van het karakter van de zeer onderhoudende verhalen.
Dit boek, waarvoor André Boekhorst het voorwoord heeft geschreven, zal over nog eens veertig jaar zijn ankerplaats in de Nederlandse bridgeliteratuur niet hebben verspeeld.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »