Sales Mindset - Plezier en structuur in je sales

Artikelnummer: 9046B0905
Aantal: 1

Auteur:
Paperback, druk 2018 | Nederlands | 118 pagina's | 9789082931600

Tweedehands: Goed
In nieuwstaat, met op laatste pagina een ezelsoor. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving

Een praktisch doe-boek op basis van het Green Badger SalesMindset-model. Green Badger gelooft dat sales gaat over inspiratie en doorzetten en wil kleine mkb-ondernemers daarmee helpen zodat ze betere salesresultaten halen en groei creëren. Hoe? Met de juiste mindset.


Het SalesMindset-model, ontwikkeld door Green Badger, is een eenvoudig model dat helpt het proces te structureren en uit te voeren. Het is geen nieuwe techniek, wel een aanmoediging om te kiezen voor wat werkt voor jou, in jouw specifieke geval en wat werkt voor je product en je klant.


Het boek gaat de strijd aan met de problemen met sales die in de praktijk vaak spelen. Dingen moeilijker maken dan ze zijn, is de belangrijkste oorzaak van mislukte verkoopinspanningen. Dit boek is bedoeld om je op drie manieren te helpen om een succesvol salessysteem te ontwerpen en te implementeren:


Het boek reikt je 7 stappen aan die je eenvoudig kunt volgen;

Het helpt je om keuzes te maken bij het invullen van het Sales Mindset-model;

Het moedigt je aan om je te blijven ontwikkelen. De ruim 30 blogs ondersteunen de theorie, reiken je nieuwe ideeën aan en geven inspiratie als je even vastzit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »