Goed volk

Artikelnummer: 9046B2658
Aantal: 1

Auteur: Joost van den Broek, uitgever: Lecturis
Hardcover, druk 2012 | Nederlands | 176 pagina's | 9789070108885

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een nieuw boek van fotograaf Joost van den Broek.
Het is een weerspiegeling van zijn binnenlandse journalistieke- en documentaire fotografie door de jaren heen. Een overzichtsboek met werk dat hij onder andere voor zijn opdrachtgevers de Volkskrant, Vrij Nederland en Vluchtelingenwerk Nederland heeft gemaakt.
In 'Goed Volk' is ook werk opgenomen dat Joost van den Broek zelf initieerde en foto's die nooit eerder werden gepubliceerd.
Integratie, (in)tolerantie, het asielbeleid, en de vermenging van cultuur en identiteit zijn terugkerende thema's in zijn oeuvre. Zijn tweede monografie is dan ook rondom deze thema's samengesteld.
'Goed Volk' laat de zorgvuldige visie van een bevlogen fotojournalist zien die vele jaren onafgebroken werkte aan een omvangrijk journalistiek- en documentair oeuvre.
Fotojournalist Joost van den Broek werkt al jaren onafgebroken aan een omvangrijk journalistiek- en documentair oeuvre. Hij werd vele malen onderscheiden, waaronder fotojournalist van het Jaar (2006 & 2008), World Press Photo (2e prijs 2011) en de Zilveren Camera (2011).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »