Fitnessbijbel voor vrouwen - compleet lifestyle-programma voeding, beweging, ontspanning

Artikelnummer: 9046P0132
Aantal: 1

Auteur: Marije De Vries, uitgever: Ronde Tafel, Su de
Hardcover, druk 2014 | Nederlands | 280 pagina's | 9789079142170

Tweedehands: Goed
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Titel: Fitnessbijbel voor vrouwen
Ondertitel: Compleet lifestyle programma voeding, beweging, ontspanning
Hardcover, 280 pagina's, geïllustreerd.
Uitgeverij CocoBooks
Winkelprijs: 24,95
ISBN 978-90-79142-17-0
NUR-code 860
Verschijningsdatum: 24 maart 2014
Samenvatting
Miljoenen Nederlandse vrouwen worstelen een leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Diëten en goede voornemens werken hooguit tijdelijk. Waarom? Alleen door je gedrag op het gebied van voeding, beweging en ontspanning permanent te veranderen, kunnen je gezondheid, gewicht en uiterlijk blijvend verbeteren. Dit lukt vrijwel niemand op eigen kracht.
In dit bijzondere boek begeleidt Marije de Vries je stap voor stap door een persoonlijke transformatie naar een optimale lifestyle. Met behulp van testen, opdrachten, recepten, weekmenu's en beweegschema's ontdek je welke gezonde gewoontes bij jou passen. Na zes weken wil je niet meer anders. Dan is het tijd kennis te maken met de beste versie van jezelf... Duizenden vrouwen gingen je voor - met succes!
Marije de Vries (1981) werkt als trainer en lifestylecoach in de fitnessbranche en het bedrijfsleven. Met door haar ontwikkelde all round veranderingsprogramma's helpt zij elk jaar grote groepen mannen en vrouwen met de overstap naar een ideale lifestyle.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »