De vierkante waarheid - over politiek, geschiedenis, economie, fraude, onderwijs & zichzelf

Artikelnummer: 9047B0722
Aantal: 1

Auteur: A. Heertje, uitgever: Nijgh & van Ditmar
Paperback, druk 2003 | Nederlands | 174 pagina's | 9789038831121 | 20,1 x 12,6 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Voor 16. 30 besteld, dezelfde werkdag nog op de post. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Om de dag schrijft Arnold Heertje een column op de voorpagina van Het Parool . Stukken waarin hij geen blad voor de mond neemt. Over het onderwijs, het behoud van natuur, open ruimte, cultuur en milieu. Over persoonlijke ervaringen met leraren op de middelbare school, bewindslieden, hoge ambtenaren, wethouders en journalisten. Over de bouwfraude, de hbo-fraude en de beursfraude. Over de afschuwelijke gevolgen van de bureaucratie. Over het falen van grootschaligheid in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Over prins Claus en het koningshuis. Over de gebrekkige communicatie in ons land. Over de ANWB als klantvriendelijke organisatie. Over de belevenissen met kleinkinderen. Over de kwaliteit van het bestaan.
Zijn analyses zijn scherp, maar gefundeerd. De columns provoceren de lezer na te denken over onverwachte samenhangen en vergezichten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »