Diego Zonnesteek en de terugkeer van de adelaar

Artikelnummer: 9047B1610
Aantal: 1

Auteur: Maurits de Huijstee, uitgever: C.V. Diego Zonnesteek
Paperback, Persoonlijke opdracht en handtekening auteur voorin, 1e druk 2013 | Nederlands | 352 pagina's | 9789491475054 | 21,1 x 14,6 x 2,3 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw. Voor 16. 30 besteld, dezelfde werkdag nog op de post. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Diego Zonnesteek is het kind dat alles hoort en voelt en ziet. Hij staat in verbinding met het Magische Veld. Tegen zijn zin in wordt het contact alleen maar sterker.
In zijn land gaat het niet goed. Door het vreemde, heftige weer mislukken de oogsten en worden de mensen uit hun huizen verdreven. Het komt door Terrafos, dat groengelige stroperige spul waar het hele land zijn energie uit haalt.
In het geheim werkt de oude uitvindster Amita met Diego en zijn vrienden aan een plan om het land met schone energie voorgoed te verlossen van Terrafos. Maar Krudon Kragt, de grote baas van de Terrafos, is meedogenloos op jacht naar iedereen die zijn macht probeert te breken.
Om de strijd aan te gaan met Krudon Kragt moet Diego zijn grootste angst onder ogen komen: het Magische Veld.
Diego Zonnesteek & De terugkeer van de adelaar is het vervolg op Diego Zonnesteek & De magische bril.
'Ik was mijn dochter dagenlang kwijt. En nu wil ze mijn opvolger worden.' - Marjan Minnesma
Voor meer dan 200 reviews van Diego Zonnesteek & De magische bril, zie:
www.diegozonnesteek.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »