Slaatjes - het hele jaar door genieten

Artikelnummer: 9047B2928
Aantal: 1

Auteur: Ann Vertriest, uitgever: Standaard Uitgeverij
Hardcover, druk 2013 | Nederlands | 143 pagina's | 9789002252518 | 21,5 x 20 x 1,6 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
‘Als kind kende ik drie soorten “slaatjes”: sla met tomaten, witloof met appeltjes en “kouwpla”. Lekker hoor, daar niet van, maar ’t verveelt nogal snel. Later, met de komst van de barbecue werden we avontuurlijker en werd er al eens een worteltje of een witte kool geraspt. Maar ik bleef letterlijk en figuurlijk op mijn honger zitten.’ Gelukkig werd het aanbod in de winkels steeds rijker en gevarieerder en kon de auteur volop experimenteren. Ongeacht het seizoen. Want zeg nu zelf, wat is er makkelijker, gezonder én sneller klaar dan een heerlijk slaatje? Wat denk je van een mozzarellaslaatje met perzik? Of een tartaar van zalm met avocado? En een pompoenslaatje, heb je dat al eens geprobeerd? Kortom, laat je niet meer tegenhouden door de seizoenen, met Slaatjes kan je het hele jaar door genieten. Met of zonder mayonaise.

Ann Vertriest is een copywriter die eerder toevallig de smaak voor foodfotografie te pakken kreeg. Koken doet ze al van toen ze negen was en dit slaatjesboek is dan ook een logisch gevolg. Wil je nog meer recepten ontdekken? Je krijgt bijna dagelijks een nieuw recept voorgeschoteld op haar blog: photo-copy-ann.blogspot.be.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »