Zwangerschapsmonologen

Artikelnummer: 9047B3023
Aantal: 1

Auteur: Milou van der Will, uitgever: Prometheus, Uitgeverij
| Nederlands | 222 pagina's | 9789044623154 | 17,6 x 16,8 x 1,5 cm

Tweedehands: Nieuw


Beschrijving
Als je zwanger bent krijg je de obsessieve drang alles te willen weten over wat er in je lijf gebeurt. Je wilt over je zwangerschap praten, het liefst de hele dag, maar voor je omgeving (je collega's, de kassajuf bij de Albert Heijn, je niet-zwangere vriendinnen, de loodgieter, een potenti?le klant, de postbode) is het misschien beter om er slechts af en toe over te praten en er vooral lekker veel over te lezen. Net zo leuk, trouwens.
In dit boek vertellen veertig onbekende ?n bekende vrouwen (waaronder Hadewych Minis, Myrthe Hilkens, Anne-Marie Jung en Marianne Thieme) openhartig over hun zwangerschap. Een bundel bijzondere, mooie, grappige, ontroerende, soms verdrietige, maar bovenal herkenbare verhalen. En het leuke is: voor elke week die je zwanger bent, heb je weer een verhaal. Lach om hilarische zwangerschapsanekdotes, gier om herkenbare ongemakken en laat je raken door het grootse, ongrijpbare waar je zwangerschap om draait: een nieuw leven.
Veertig verhalen die, aangevuld met handige tips en weetjes van experts, deze bundel tot de must have voor iedere zwangere vrouw maken.
Milou van der Will (1985) is journalist en auteur van de literaire thrillers Rood licht (2010) en Breekijzer (2012). Dit voorjaar verschijnt ook Een enkeltje Venus, haar romandebuut over transseksualiteit en liefde.
Toen zij zelf zwanger was interviewde ze uit pure nieuwsgierigheid veertig bekende en onbekende vrouwen die in verwachting waren. Hun openhartige verhalen komen samen in Zwangerschapsmonologen, een herkenbaar boek voor de zwangere vrouw.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »