Het eigen wijze vrouwenboek - de overgang bewust beleven

Artikelnummer: 9048B0128
Aantal: 1

Auteur: Saron Petronilia, uitgever: A.W. Bruna LeV.
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 232 pagina's | 9789022996058 | 24 x 17 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het eigen wijze vrouwenboek. Ergens rond je vijfenveertigste begint het: de overgang. Je vrouwenlichaam en geest zullen ingrijpend veranderen. Het eigen wijze vrouwenboek laat vrouwen vertellen over hormonen, opvliegers en de zegeningen van het nooit meer menstrueren. De overgang is onze westerse cultuur een beladen fenomeen, maar met dit positieve en taboedoorbrekende boek hoeft geen enkele vrouw er nog langer tegenop te zien. Integendeel. Vrouwen in de overgang beginnen met levenswijsheid aan hun nieuwe jeugd, de tweede helft van hun leven.

Dit boek is een eigenwijze gids bij alle veranderingen in de overgang. Met ruime aandacht voor lichamelijke veranderingen, de psychologische en spirituele kant van de overgang, schoonheid, relaties en seksualiteit.

Saron petronilia (1961) is coach en trainer. Daarnaast publiceert ze al meer dan twintig jaar journalistieke artikelen. Ze schreef voor de Volkskrant, Elsevier en Het Parool. Ook publiceerde ze de boeken Schoonheid 360&x2DA;, Vrouwen in zaken en Omzien naar de toekomst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »