Je nieuwe ik - is niet je ego

Artikelnummer: 9048B0166
Aantal: 1

Auteur: Andr� Pass�, uitgever: Ankh-Hermes
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 96 pagina's | 9789020203400 | 19,4 x 9,5 x 0,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Veranderen is een van de moeilijkste dingen die wij kunnen doen. Het belangrijkste hulpmiddel daarbij is jezelf leren kennen, ècht kennen. Van daaruit ga je onderscheiden wat voor jou werkelijk belangrijk is, en wat niet. Dit boekje neemt je bij de hand en leidt je naar zelfkennis. Dit gebeurt door praktische aanwijzingen en voorbeelden, ervaringen van anderen en eenvoudige technieken om je zelfbewustzijn te ontwikkelen. Het volgen van de aanwijzingen leidt tot een essentiële heroriëntatie op jezelf en wat je wilt met jouw leven. De vraag is: wil je dat? Ben je gehecht aan je ego, dan is dit niet jouw boekje. Wil je in je dagelijkse leven doorgronden wie je werkelijk en ten diepste bent, dan is dit wél jouw boekje.

Wat bepaalt jouw leven en wie je bent? Is dat je ego of is dat iets anders?

André Passé is ooit begonnen als jurist, maar heeft spiritualiteit, bewustwording en energiewerk in zijn bloed zitten. Daardoor kan hij niet anders dan zijn inzichten en geleerde levenslessen delen met anderen. Dat doet hij sinds 1990 door het geven van lezingen, cursussen en individuele sessies. Innerlijk, humor, bewustzijn en inspiratie zijn de sleutelwoorden. www.andrepasse.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »