Praktisch handboek leren ontspannen met sofrologie - Doeltreffende oefeningen en technieken om stressmechanismen te doorbreken en meer zelfvertrouwen te krijgen

Artikelnummer: 9048B0441
Aantal: 1

Auteur: Carole Serrat, uitgever: Deltas
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 224 pagina's | 9789044735260 | 21,5 x 14,8 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Doeltreffende oefeningen en technieken om stressmechanismen te doorbreken en meer zelfvertrouwen te krijgen Leef je leven, onderga het niet! Sofrologie is een complete methode voor actieve ontspanning waarmee je stress kunt bestrijden en vol vertrouwen verschillende aspecten van je leven kunt aanpakken. Ten gevolge van de stress veroorzaakt door je werk, de kinderen, relaties, geld, vervoer, enzovoort wordt ons lichaam even verward als onze gedachten, waardoor onze spieren zich moeilijk ontspannen en we moe worden. Met de hulp van dit boek ontmantel je het mechanisme van innerlijke stress en verlicht de spanning. Dankzij het fijne werk met je lichaam vervang je giftige gedachten door een positieve visie op het leven en op de toekomst. Hiervoor vind je praktische oefeningen en een goed onderbouwde wetenschappelijke verklaring. Carole Serrat is welzijnscoach, sofroloog en auteur van een groot aantal boeken over stress. Ze werkt in ziekenhuizen en in bedrijven. Zo is ze welzijnsexpert voor Danone en Europe 1 en animator bij Ma Chaîne Bien-Etre. Ze is dé referentie als het gaat om het beheersen van stress.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »