Thaise Schatjes - Handel In Illusies In Het Land Van De Glimlach

Artikelnummer: 9048B0695
Aantal: 1

Auteur: Charl Schwietert, uitgever: Bzztoh
Paperback, 2e druk september 2006 | Nederlands | 224 pagina's | 9789045306735 | 22 x 13,9 x 2,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De Thaise schatjes zijn de lieftallige meisjes die in de Thaise seksindustrie werken. Frêle popjes met glanzend zwarte haren en betoverend bruine ogen. Massaal vallen westerse mannen voor hun vrolijke charme, liefdevolle toewijding en ongecompliceerde seks. In de veronderstelling hun grote liefde te vinden, komen ze met chartervluchten tegelijk naar het Land van de Glimlach.
Maar al snel blijken liefde, zorg en overgave maskers te zijn voor list, bedrog en hebzucht. De Thaise schatjes komen naar voren als geraffineerde zakenvrouwen. Liefde en seks zijn in de eerste plaats een kwestie van money, big money. Alles is daarbij geoorloofd: leugens, zwendel, geënsceneerde ongelukken en zelfs moord.
Zijn de naar seks hunkerende mannen zielige slachtoffers of zijn het gefrustreerde uilskuikens? En zijn de Thaise schatjes werkelijk gehaaide hoeren, of zijn zij op hun beurt de dupe van armoede en onderdrukking?
Thaise schatjes onthult de achtergronden van de paaldansende brigade op Patpong en geeft tegelijkertijd een impressie van een land waar hele regio's economisch afhankelijk zijn van wat hun anderhalf miljoen in de seksindustrie werkende zonen en dochters naar huis sturen.
Charles Schwietert is journalist en werkte zeven jaar in Thailand, onder meer als directeur van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel en als partner in een advocatenkantoor gespecialiseerd in internationale handel en belastingadvies.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »