Koken met kruiden - spannende recepten voor koken met kruiden

Artikelnummer: 9048B1120
Aantal: 1

Auteur: L. Tubby, uitgever: Unieboek
Hardcover met stofomslag, druk 2004 | Nederlands | 144 pagina's | 9789026929052 | 24,3 x 23,6 x 1,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Kristien Verbist: Frisse munt-peterseliesalade, korianderkip met fenegriek, varkensvlees met citroengras, gembers en pepers, babyprei met salieboter en rodepeper-broodkruim, amandelcakejes met lavendel en mandarijn... Een recept zónder kruiden vind ik maar niets. Of het nu om verse of gedroogde, klassieke of ongewone kruiden gaat, ze maken een gerecht áf en ik vind het heerlijk om ermee te experimenteren. In Koken met kruiden ontdekte ik een paar verrassende combinaties. Wat dacht u van een kruidige wortelsoep met knoflook, zuring, dragon, peterselie, majoraan en basilicum? Of lamsbout gevuld met saffraan, kaneel, komijn, knoflook, rozemarijn, pijnboompitten en dadels? Naast de tientallen recepten vindt u hier trouwens ook veel info over allerlei soorten kruiden en krijgt u er een stapel tips bij over hoe u kruiden het beste koopt, verwerkt, bewaart én kweekt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »