Koken op kamers! - 120 killer ideeen en recepten voor een evenwichtige voeding

Artikelnummer: 9048B2374
Aantal: 1

Auteur: M.C. Quittelier, uitgever: Food Bai Food
Hardcover, druk 2007 | Nederlands | 120 pagina's | 9789085864189 | 25 x 17,8 x 1,8 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het is zover: je hebt je eigen stek. Je droomde er al zo lang van! Dozen en valiezen staan her en der verspreid, je bent klaar om ze uit te pakken… maar kan je je ook wel alleen redden in de keuken? Er spoken 1001 vragen rond in je hoofd: wat heb ik zoal nodig? (en ik heb niet zo'n groot budget!) Hoe moet ik iets klaarmaken?

Dit handige boekje zal je door de do's en dont's van de keuken loodsen, zodat je van meet af aan al goede gewoontes aanneemt. Van het materiaal dat je ergens kan opduikelen, nieuw of tweedehands moet aanschaffen tot de ingrediënten die je zal inslaan, organisatie, voedselveiligheid, evenwichtige voeding… het bulkt van de snelle en smakelijke recepten en ideeën voor elke dag of voor de (grote) gelegenheden, allemaal heel veelzijdig en evenwichtig, geïnspireerd door de wereldkeuken. Zomaar 120 killerideëen en suggesties om te verrassen en evenwichtig te eten…

Marie-Claire Quittelier


Vandaag zet je de koers voor je verdere leven. Neem vanaf nu je gezondheid ter harte. Eet bewust om je prima in je vel en in je hoofd te voelen en goede studieresultaten te halen. Moeilijk is het niet. Speel het spel volgens de regels die ik je geef en de recepten van Marie-Claire. Elk recept geeft je de voedingswaarde weer en hoe dit bijdraagt tot je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

It's all yours !

Nicolas Guggenbühl,
Diëtist-voedingsdeskundige
Lector aan het Instituut Paul Lambin (Haute École Léonard de Vinci, Brussel)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »