PM-reeks - Handboek intervisie

Artikelnummer: 9049B0400
Aantal: 1

Auteur: Jeroen Hendriksen, uitgever: Uitgeverij Boom/Nelissen
Paperback, 3e druk 2014 | Nederlands | 257 pagina's | 9789024418305 | 21,1 x 13,6 x 2,3 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, ongebruikt. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Handboek Intervisie behandelt de belangrijkste themas die van invloed zijn op het succes van intervisie. De themas zijn op een heel toegankelijke wijze uitgewerkt, met voorbeelden en schemas. Het boek is gebaseerd op de uitgebreide ervaring van de auteur met intervisiebegeleiding.

De volgende aspecten komen aan de orde:
de basisstructuur van intervisie;
het gesprek en de gespreksleider;
de dynamiek van de groep;
begeleidingsmethoden bij intervisie;
implementeren en borgen van intervisie.

Daarnaast biedt Hendriksen een groot aantal zeer praktische werkmaterialen. Het Handboek Intervisie benadert intervisie vanuit het perspectief waarin het leren in de intervisiegroep centraal staat.

Dit boek biedt basisinformatie en basismethodiek voor de intervisiebegeleider, maar ook voor de manager die intervisie in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen. Daarnaast is het boek voor de deelnemer aan een leergang intervisie zeer waardevol.

Jeroen Hendriksen is zelfstandig gevestigd als organisatieadviseur, trainer en coach. Hij is bijna 25 jaar manager en directeur in het Middelbaar Beroeps Onderwijs en de gezondheidszorg geweest. Sinds tien jaar werkt hij als trainer/coach, eerst bij een trainings-bureau en later met een eigen praktijk als facilitator van leren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »