Liefde is altijd het antwoord - een praktische leidraad voor de ontwakende mens

Artikelnummer: 9049B1328
Aantal: 1

Auteur: Matt Kahn, uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Paperback, 1e druk april 2018 | Nederlands | 200 pagina's | 9789463310086 | 22,1 x 15,1 x 1,8 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, met een naampje voorin, en op 15 (van de 176) pagina's is een streepje of aanduiding in de kantlijn geplaats met grijs potlood. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In dit boek biedt de hooggewaardeerde leraar Matt Kahn je als lezer krachtige lessen met een reeks diepgaande, genezende inzichten en oefeningen om de vonk van je hoogste potentieel te ontsteken. Er zijn zeven eenvoudige woorden die de weg wijzen naar vrijheid en vervulling: wat het ook is, geef het liefde. Dit is de levensveranderende boodschap die Matt Kahn wereldwijd via Youtube deelt met miljoenen kijkers. Zoals Matt vaak zegt: 'De diepste uitnodiging in ieder moment is het helen van de wortel van het menselijk lijden en het vieren van de spirit in alles door je hart te openen naar ons absolute potentieel. In een universum met eindeloos veel vragen is liefde het enige antwoord.' Dit boek is de blauwdruk voor een nieuw spiritueel paradigma en jouw metgezel tijdens je ontdekkingstocht van de spirituele evolutie, met je hart als centrum. Een aantal onderwerpen: - De eerste stap ontdekken in het vinden van innerlijke vrede. - De passie, vreugde en inspiratie van je ware onschuldige natuur terugvorderen. - De essentiële rol van overgave gedurende je spirituele reis. - Het ontrafelen van de patronen van je ego met mededogen en gemak. - Het onder de knie krijgen van de onmisbare kunst van bewuste communicatie om iedere relatie en ontmoeting te verheffen. - Het verenigen van je geest en hart als een doorgang naar een grotere spirituele evolutie. "Liefde is de impuls om de onschuld van het leven te omarmen. Door liefde zal er spirituele harmonie op de voorgrond van je ervaringen treden. Wanneer liefde in je hart stroomt of naar anderen wordt gezonden, zal het licht in alles ontwaken." Matt Kahn

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »