Het woordenboek van de skepticus - Een Overzicht Van Vreemde Overtuigingen, Grappige Misleidingen En Gevaarlijke Waanideeen

Artikelnummer: 9049P1589
Aantal: 1

Auteur: Robert Todd Carroll, uitgever: Lannoo
Vuistdikke paperback, druk 2010 | Nederlands | 511 pagina's | 9789020992380 | 24 x 16 x 5 cm

Tweedehands: Goed
Mooi als nieuw, met enkele lichte leesvouwtjes in de rug. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het Woordenboek van de Skepticus staat boordevol definities en kritische artikels over bovennatuurlijke, paranormale, occulte en pseudowetenschappelijke onderwerpen. Een onontbeerlijk naslagwerk voor wie een kritisch geluid wil horen over een wereld die zelden kritiek duldt. Dit boek geeft een verhelderend antwoord op vragen als: Wat gebeurt er als je een déjà vu hebt? Vertellen de lijnen op je hand iets over je levensloop? Hoe werken aura's en chakra's? Bestaat het monster van Loch Ness? Vertellen astrologen, kaartleggers, grafologen en bioritme-grafieken iets over jezelf ? Kun je genezen door acupunctuur, bachbloesems, chiropraktijk, osteopathie, homeopathie, reiki en feng shui? Hoe werkt cold reading? Wat kun je doen met aura's, chi, esp, indigokinderen, klopgeesten, zener-kaarten? Hebben we allemaal een zesde zintuig? Wat is creationisme, Intelligent Ontwerp, Scientology, wicca, reïncarnatie en stigma's? En hoe zit het precies met de Bermudadriehoek, graancirkels, Roswell, UFO's en andere buitenaardse wezens? Is de lijkwade van Turijn echt?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »