Capitool reisgidsen - Londen

Artikelnummer: 9050B1281
Aantal: 1

Auteur: Michael Leapman, uitgever: Capitool
Paperback, 21 herziene druk 2011 | Nederlands | 448 pagina's | 9789047518136 | Afmeting: 22,2 x 13,2 x 2,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
De wereldstad
In Londen, de hoofdstad van Groot Brittannië, is van alles te zien en te beleven. De musea staan vol met een verbazingwekkende hoeveelheid kunstschatten van over de hele wereld, maar het is ook aan te raden om Londense kerken eens van binnen te bekijken, bijvoorbeeld de Westminster Abbey waar grote koninklijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. De wisseling van de wacht bij Buckingham Palace trekt altijd vele toeristen.
De Capitool Reisgids Londen
In de reisgids Londen is de stad opgedeeld in zestien wijken. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »