kaddisj.com

Artikelnummer: 9050B2651
Aantal: 1

Auteur: Nathan Englander, uitgever: Ambo|Anthos
Paperback, druk 2019 | Nederlands | 208 pagina's | 9789026339134

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving

kaddisj.com van Nathan Englander is een satirische roman over een verstoorde vader-zoonrelatie. Englander op z’n best: absurdistisch, met een boodschap.

Larry is de enige atheïst in een gezin van orthodoxe joden. Wanneer zijn vader overlijdt is het aan hem om de kaddisj op te zeggen, het joodse gebed voor de doden, elke dag gedurende elf maanden. Larry’s moeder en zussen zijn verbijsterd wanneer Larry dit weigert en zo de ziel van zijn vader op het spel zet. Om hen tevreden te stellen huurt hij via de site kaddisj.com een vreemde in om het gebed op te zeggen. Maar voert diegene de opdracht ook uit?

kaddisj.com is Englanders meest humoristische werk tot nu toe, een gevoelige satire over het spanningsveld tussen religieuze en seculiere werelden en de schijnheiligheden die in beide voorkomen. Een roman over verzoening, verlossing, en de duistere verleidingen van het internet, dat net als God alomtegenwoordig is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »