Duikatlas wrakduiken

Artikelnummer: 9050P3080
Aantal: 1

Auteur: J. Jackson, uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Hardcover met stofomslag, druk 2008 | Nederlands | 160 pagina's | 9789059207868 | 30,8 x 27,6 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Als duikers het woord ‘wrak’ horen, dwalen hun gedachten af naar de geschiedenis van het schip, de dramatische gebeurtenissen die tot het zinken ervan leidden en hoe en wanneer het werd gevonden. Wrakken bieden een toevluchtsoord voor koraalgemeenschappen en andere zeedieren. Ze vormen bovendien vaak een uitdaging voor duikers en bieden waardevolle oefenmogelijkheden om met moeilijke omstandigheden om te gaan.
Een combinatie van gevechtshandelingen, slecht weer en menselijke fouten hebben duizenden wrakken opgeleverd, vooral tijdens de twee wereldoorlogen. Dit boek geeft informatie over de interessantste exemplaren op de wereld en beslaat het hele spectrum duikplaatsen. De indeling van het boek is regionaal, per zee of oceaan, en de duikplaatsen zijn onderverdeeld volgens de territoriale wateren waarin ze liggen. Elk onderdeel is geschreven door een ervaren duiker en wrakkenfanaat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »