Het Spek Van Slager Blom - Over Wat Er Nog Te Eten Is

Artikelnummer: 9051B0375
Aantal: 1

Auteur: Diny Schouten, uitgever: Uitgeverij Pereboom
Paperback, 1e druk december 2003 | Nederlands | 280 pagina's | 9789077455081

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, met een ezelsoortje op een puntje van de kaft. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het spek van slager Blom is een uitgebreide en bijgewerkte bundeling van de artikelen die Diny Schouten in de afgelopen vijf jaar schreef voor haar eetrubriek in Vrij Nederland. In die vijf jaar is zij onbevangen, maar met grote vasthoudendheid op zoek naar de kwaliteit van het eten en drinken dat wij in Nederland en België krijgen voorgeschoteld. Van appelstroop tot zuurkool, van bio-winkel tot fabrieksfrieten: wat is het, of zou het moeten zijn? Wie maakt het, wat is de kwaliteit, en hoe, of door wie, wordt die gemeten?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »