Coachend opvoeden - leidraad voor de professionele opvoeder

Artikelnummer: 9051B0444
Aantal: 1

Auteur: H. Verhage, uitgever: Uitgeverij Boom
Paperback, 1e druk 2005 | Nederlands | 159 pagina's | 9789024417285 | 21 x 13,5 x 1,5 cm

Tweedehands: Goed
In goede, nette staat, op 25 (van de 159) pagina's zijn wat met grijspotlood onderstreepte zinsdelen uitgegumd, deze zie je misschien nog lichtjes. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het eerste deel van het boek omvat de basisprincipes van coachen. Het beschrijft de grondhouding en de vaardigheden van een coachende opvoeder. Deel twee gaat over het in praktijk brengen van een coachende opvoedingsstijl. Het bevat vier thema's: ontdekken en begrenzen, kunnen en kennen, afzetten en confronteren, loskomen en koesteren. Elk hoofdstuk bevat vier opvoedingssituaties die zich rond het thema voordoen in alle leeftijdsfasen van het kind. Het biedt de lezer inzicht in de coachende opvoedingsstijl gedurende de hele opvoedingsperiode. Coachen in de opvoeding is bestemd voor professionele opvoeders en professionals die ouders hulp bieden bij de opvoeding. Daarnaast kunnen geïnteresseerde, bewust opvoedende ouders het boek als bron gebruiken voor een meer coachende benadering van hun kind.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »