Hoe Agile is jouw strategie - zo kun je snel en wendbaar ondernemen

Artikelnummer: 9051B5000
Aantal: 1

Auteur: Sjors van Leeuwen, uitgever: Duuren Media, Van
Paperback, 1e druk juni 2016 | Nederlands | 240 pagina's | 9789089653352 | 21,1 x 14 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Hoe Agile is jouw strategie 1e druk is een boek van Sjors van Leeuwen uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089653352

Hoe groot is de kans dat jouw organisatie over tien jaar nog bestaat? Het antwoord op die vraag hangt voor een groot deel af van je strategische wendbaarheid, de snelheid waarmee je inspeelt op voortdurend veranderende omstandigheden. Think big, start small, act fast: dát is de koers die succesvolle organisaties varen. Zo zijn ze in staat om op volle kracht vooruit te gaan, waar andere organisaties stil blijven staan.
In 'Hoe agile is jouw strategie?' laat Sjors van Leeuwen zien hoe je de strategische wendbaarheid, de agility, van je organisatie vergroot. Aan bod komen de bouwstenen en de belangrijkste succesfactoren om een goede agile strategie te kunnen uitstippelen, zoals externe gerichtheid, verbindend leiderschap, zelforganiserende teams, flexibele werkprocessen en een rolling strategy. Daarmee maak je het verschil in de markt. Een boek vol praktijkvoorbeelden, tips en inzichten van meesterstrategen als Bill Gates, Andy Grove en Steve Jobs. Voor organisaties die beseffen dat slimmer, sneller en beter ondernemen een must is om te kunnen voortbestaan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »