Evoluerend Heelal - de biografie van de kosmos

Artikelnummer: 9101B0969
Aantal: 1

Auteur: Govert Schilling, uitgever: Fontaine
Hardcover met stofomslag, druk 2003 | Nederlands | 142 pagina's | 9789077363034 | 29 x 24 x 1,6 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De biografie van de kosmos
De mens is een kind van de kosmos. Letterlijk: de atomen in ons lichaam zijn afkomstig uit het inwendige van andere sterren. Wij kunnen ons bestaan niet los zien van de evolutie van het heelal. Zonder de oerknal en zonder de vorming van sterrenstelsels, gaswolken, planeten en organische moleculen waren wij er niet geweest.
In Evoluerend heelal beschrijft wetenschapsjournalist Govert Schilling dat kosmische epos in chronologische volgorde. Van het begin van ruimte en tijd, veertien miljard jaar geleden, tot het ontstaan van de aarde en de mens. Het boek eindigt met een blik in de verre toekomst van het heelal. Want het hier en nu is slechts een momentopname uit de biografie van het universum.
Evoluerend Heelal neemt de lezer mee op een fascinerende reis door de tijd. De meeslepende tekst en de talloze adembenemende kleurenfoto’s bieden een indrukwekkende visie op de plaats van de mens in de kosmos. Dit boek laat je niet meer los!
het verhaal van het heelal voor het eerst in chronologische volgorde
adembenemende kleurenfoto’s, niet eerder gepubliceerd
de nieuwste inzichten in de astronomie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »