Ontdek je sterke punten 2.0 - Een revolutionaire programma om unieke talenten te ontwikkelen

Artikelnummer: 9101B1985
Aantal: 1

Auteur: Tom Rath, uitgever: Spectrum
Hardcover, 4e druk 2019 | Nederlands | 200 pagina's | 9789000361472 | 22,3 x 14,8 x 2,4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Boek is in nieuwstaat, niet bekend of de code waarmee je de zelftest kunt doen al gebruikt is. Die is slechts eenmalig te gebruiken. . Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Ontdek je sterke punten 2.0 1e druk is een boek van Tom Rath uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000361472

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut. En dat terwijl het ontwikkelen van sterkte punten van zo'n groot belang is op verschillende vlakken van je leven. Gallup introduceerde de eerste versie van de StrengthsFinder in 2001, met succes. Decennialang heeft het StrengthsFinder-assessment miljoenen mensen geholpen met het ontdekken van hun sterke punten, van managers van multinationals tot verpleegkundigen, leraren en studenten.


In de herziene editie van de klassieker Ontdek je sterke punten leer je je eigen talenten kennen en deze in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes. Met behulp van de unieke toegangscode bij elk boek kun je de StrenghtsFinder-test zelf doen. Kortom, StrenghtsFinder 2.0 is de nieuwe en verbeterde versie van zijn populaire beoordeling met honderden toepasbare strategieën, verzameld in het boek Ontdek je sterkte punten 2.0. Een boek dat de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt, zeker zal veranderen.

De verwijzing naar de StrengthsFinder-test in het boek werkt niet, voer daarom uw persoonlijke toegangscode in via: https://www.gallupstrengthscenter.com/register/nl-nl

Donald O. Clifton (1924-2003) was president van Gallup, het Amerikaanse research & consulting bedrijf. Hij is de grondlegger van de Strengths Psychology en bedenker van de StrengthsFinder.


Tom Rath (1975) is een Amerikaanse bestsellerauteur, onderzoeker en spreker. Zijn boeken zijn meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald in 16 talen. Hij begeleidt organisaties en onderzoeken over selectie, leiderschap, welzijn en talentontwikkeling van werknemers.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »