Rooktechnieken - de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer

Artikelnummer: 9101B2127
Aantal: 1

Auteur: Annerose Sieck, uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Hardcover, druk 2013 | Nederlands | 160 pagina's | 9789048309078 | 26,7 x 21,6 x 1,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer

Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen.

Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd.

Aan de hand van de vele, fraai geïllustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeuïge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de ‘wereld van het roken’ wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »