Bewust Omgaan Met Kinderen - dé manier van samenwerken en communiceren in het onderwijs

Artikelnummer: 9101B2141
Aantal: 1

Auteur: Gordon, uitgever: Tirion
Paperback, druk : geheel herziene editie, druk 2005 | Nederlands | 250 pagina's | 9789043905947 | 23,9 x 15,7 x 2,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Kinderen gaan nog steeds naar school, hoewel het geen geheim is dat het traditionele onderwijs heeft afgedaan. Experimenten werpen nog onvoldoende vruchten af. Welk systeem, of welke richting men ook volgt, motivering en contact niet tiet kind staan centraal.

BEWUST OMGAAN MET KINDEREN bevat een nieuwe methode die tiet leren weer leuk maakt - zonder dwang, zonder verveling, zonder mokken, tranen en woede-uitbarstingen - een verrijkende ervaring waar ieder kind, slim en minder slim, recht op heeft. De Amerikaanse psycholoog dr. Thomas Gordon, tevens auteur van liet succesvolle LUISTEREN NAAR KINDEREN, heeft zijn methode aangepast aan de leersituatie.

Deze methode heeft niets niet gezag te maken en is evenmin tolerant, zij gaat ervan uit dat belangstelling van de leerkracht of ouder voor de beleving van het leren door het kind in iedere situatie de sleutel moet kunnen verschaffen voor een goede motivatie, leerhouding en -methode. BEWUST OMGAAN MET KINDEREN vertelt stap voor stap wat een onder of leerkracht moet doen - en vooral ook moet laten - om deze methode te leren. Hij of zij die bereid is gemaakte fouten te erkennen en ervan te leren zal al gauw ervaren dat er andere, vooral op de lange duur veel betere manieren zijn om een kind in de schoolleeftijd te stimuleren.

BEWUST OMGAAN MET KINDEREN voegt een flinke portie levensvreugde toe aan datgene wat nu eenmaal moet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »