SuperFreakonomics - de afkoeling van de aarde, vaderlandslievende prostituees & waarom zelfmoordterroristen een levensverzekering zouden moeten afsluiten

Artikelnummer: 9101B2197
Aantal: 1

Auteur: Steven D. Levitt, uitgever: De Bezige Bij
Paperback, druk 2010 | Nederlands | 288 pagina's | 9789023450436 | 21,5 x 13,7 x 2,7 cm

Tweedehands: Goed
Als nieuw, met een leesvouwtje in de rug. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Wat hebben de verdwijning van paardenmest en de introductie van kabeltelevisie met elkaar te maken? Waarom is het beter om dronken achter het stuur te stappen dan te gaan lopen? In vervolg op de internationale bestseller Freakonomics, werpt SuperFreakonomics opnieuw onverwachte, verrassende en prikkelende vragen op. Steven Levitt en Stephen Dubner gaan op zoek naar de antwoorden en laten zien dat ons gedrag gestuurd wordt door economische motieven. Of het nu gaat om prostituees, zelfmoordterroristen, klimaatdeskundigen of artsen: zij worden uiteindelijk allemaal gedreven door economische prikkels. SuperFreakonomics gaat over dingen waarvan je altijd dacht dat je ze wist maar die niet waar bleken te zijn, of dingen waarvan je nooit wist dat je ze wilde weten. Dit boek onderzoekt kortom de verborgen kant van de wereld en daagt ons uit die opnieuw te definiëren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »