Leven in liefde - terug naar de bron van innerlijke kracht

Artikelnummer: 9101P1721
Aantal: 1

Auteur: Deepak Chopra, uitgever: Kosmos Uitgevers
Paperback, druk 2005 | Nederlands | 350 pagina's | 9789021537634 | 21,1 x 13,5 x 3 cm

Tweedehands: Goed
In mooie, nette staat, maar met enkele lichte leesvouwtjes in rug en een verkleuring op achterkant kaft. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekend, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te vaak leren twijfelen aan ons vermogen om liefde te geven en te krijgen. Toch heeft elk mens, jong of oud, een groot talent voor liefde - zowel in lichamelijke als emotionele en spirituele zin.
In Leven in liefde legt arts Deepak Chopra uit hoe wij deze natuurlijke aanleg opnieuw kunnen ontdekken en ontwikkelen, en ons leven en onze relaties hiermee kunnen verdiepen en verrijken.

Chopra onderscheidt zeven stadia in de liefde - aantrekking, verliefdheid, verkering, intimiteit, overgave, hartstocht en extase - en laat zien hoe we met behulp van spirituele inzichten deze stadia succesvol kunnen doorlopen. Met pakkende voorbeelden uit zijn eigen leven en dat van zijn patiënten maakt hij inzichtelijk welke blokkades wij onbewust plaatsen tussen onszelf en ons aangeboren geluk.

En Chopra zou Chopra niet zijn als hij niet ook eenvoudige oefeningen en praktische handreikingen gaf om deze blokkades te overwinnen en onze innerlijke kracht te vernieuwen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »