De man is geen jager. Mannelijkheid, seks en angst - mannelijkheid, seks en angst

Artikelnummer: 9101P2255
Aantal: 1

Auteur: Jelto Drenth, uitgever: de Arbeiderspers
Paperback, druk 2016 | Nederlands | 496 pagina's | 9789029505529 | 21,6 x 13,5 x 4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Dit boek van seksuoloog Jelto Drenth is een pleidooi tegen stereotypie. In De man is geen jager neemt hij twee courante mythen op de korrel: mannen zijn qua libido en potentie dynamischer en ongebondener dan vrouwen; en seks en liefde zijn op natuurlijke wijze aan elkaar verbonden. Hij bespreekt een rijk palet aan seksuele ervaringen, van middle of the road tot hoogst curieuze voorkeuren en praktijken. Drenths praktijkervaringen vormen zijn primaire bron; lezers zullen daaruit wellicht inspiratie destilleren ter verrijking van hun eigen seksleven. Het boek is geillustreerd met encyclopedische grepen uit wetenschap, cultuurhistorie, de kunsten en de bellettrie.

‘Wie dacht verstand van vrouwen te hebben wist na De oorsprong van de wereld wel beter. Wie denkt iets over mannen te weten moet De man is geen jager lezen. Na dit boek weet ik hoe weinig ik wist, van mezelf en van de soort waartoe ik behoor.’ – Douwe Draaisma

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »