Horizontaal organiseren - horizontaal en procesgericht denken, construeren, besturen en samenwerken

Artikelnummer: 9102B0432
Aantal: 1

Auteur: Management Impact, uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Hardcover, druk 2014 | Nederlands | 306 pagina's | 9789013113662 | 25,1 x 17,5 x 2,4 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, met een licht gestoten hoekje. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Horizontaal organiseren 1e druk is een boek van Renco J.M. Bakker uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789013113662

Systemen waar we al lang mee werken, lijken op dramatische wijze vast te lopen. Het financieel systeem, de kennis- en informatieuitwisseling, de media, de manier waarop we de wetenschap sturen en zelfs de manier waarop we de democratie hebben ingericht. Ook op organisatieniveau gaat er veel mis. Om al deze problemen het hoofd te bieden is meer nodig dan een simpele set structuur- of procesingrepen. Horizontaal organiseren of procesgericht werken is het devies: tegelijkertijd en in samenhang interveni ren in het denken, construeren, besturen en samenwerken in de organisatie. Renco Bakker en Teun Hardjono leggen in dit boek verbanden tussen onderwerpen als functiedenken, procesmanagement, kwaliteit en procesgericht werken, Six Sigma, lean management, verkokering, horizontalisering, sociale dynamiek en dienend leiderschap. Ze laten zien wat procesgericht werken kan opleveren: een gestroomlijnde operatie, goed functionerende procesteams, een ge ntegreerde procesarchitectuur, krachtige sociale netwerken en een verantwoorde onderneming.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »