Het groene boekje om je zin te krijgen - spreken, schrijven, presenteren, overtuigen en je standpunt verkopen aan iedereen

Artikelnummer: 9102B0562
Aantal: 1

Auteur: Jeffrey Greene, uitgever: Pearson Benelux B.V.
Hardcover met losse wikkel, druk 2007 | Nederlands | 202 pagina's | 9789043015271 | 20 x 13,2 x 2 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Iedereen die dit boek leest, kan leren wat overtuigingskracht is, hoe je in jezelf kunt geloven, wat de basisbeginselen zijn om je zin te krijgen, hoe je jezelf moet voorbereiden om je zin te krijgen, hoe je moet spreken of jezelf moet presenteren om je zin te krijgen, hoe je moet schrijven om je zin te krijgen, hoe je van een presentatie een echte voorstelling kunt maken, hoe je de meest overtuigende verkoper van het universum kunt worden, hoe je kunt volhouden tot je hebt gewonnen en hoe je dit alles ook nog een beetje welsprekendheid kunt doen. Dit boek leert je op zoek te gaan naar harmonie in plaats van te manipuleren. Het leert je dat je moet boeien om overtuigend te kunnen zijn. Het leert je hoe je humor kunt inzetten als je wilt overtuigen. Het leert je om je verhaal op een meeslepende en gepassioneerde manier te vertellen. Het leert je in welke stijl en op welke toon je moet schrijven. En het leert je hoe je de winnaar kunt worden die je altijd al hebt willen zijn.

Over de auteur
Jeffrey Gitomer is sales goeroe en heeft met zijn 'Little books'-serie en zijn wekelijkse column inmiddels een grote schare fans verzameld.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »